Тенденції сезону осінь-зима 2022/2023

Тенденції сезону осінь-зима 2022/2023>

В’язані речі


Цієї осені дизайнери пропонують з ніг до голови закутатися в трикотаж. На подіумі Yohji Yamamoto моделі буквально купалися у вовні, закутані в кілька шарів аранського трикотажу, з гігантськими капелюшками. Якщо це звучить екстремально, візьміть приклад із Chanel, де в’язаний сет дістав молодіжне прочитання завдяки аксесуарам. Тим часом Louis Vuitton демонстрували светри в стилі Fair Isle, зав’язані вузлом на талії, а Моллі Годдард поєднували товсті светри з фірмовими спідницями з тюлю. Хоч які маєте вподобання, кардигани, трикотажні сукні та светри з ефектними текстурами мають з’явитися у вашому гардеробі.

Довжина максі


Мода часто буває несподіваною й некерованою. Після того, як у весняних колекціях домінувала довжина міні, восени на подіуми повернулися довгі сукні та максіспідниці. Що ж, час міняти вектор уваги в бік елегантної та скромної довжини. Нам особливо сподобалися широкі до підлоги максіспідниці та сукні, що надають силуетам серйозного драматизму в The Row, Saint Laurent та Altuzarra.

Шкіра на кожен день


«Ідея полягала в тому, щоб повернути енергію, силует, який справді виражає рух, тому що Bottega Veneta — це компанія, що виробляє сумки, тож ви завжди кудись ідете, а не залишаєтеся вдома». Так сказав Матьє Блазі з нагоди свого дебюту в Bottega Veneta. Жодна ідея не підсумувала цей підхід краще, ніж шкіряні спідниці та сукні, підкріплені яскравими помпонами зі шкіряними торочками, які він рішуче показав на подіумі. Але шкіра була скрізь: Loewe продемонстрували мінісукні, Alexander McQueen, Alaïa та Hermès зробили ставку на широкий крій, а Michael Kors Collection та Lanvin показали обтислі сукні. Одне можна сказати напевно: це одяг, що окреслить ваш крок.

Яскраві костюми


Дизайнери одностайні: корпоративне пошиття йде в минуле восени. А що може обіцяти казковішу творчу відпустку, ніж костюм в яскравих кольорах? П’єрпаоло Піччолі зробив велику ставку на колір для свого показу Valentino, розбризкуючи його поверх коктейльних суконь і суконь до підлоги, але найбільший вплив він мав на костюми оверсайз. У Tom Ford, Alberta Ferretti та Etro показали костюми з  оксамиту в стилі 1970-х, а Michael Kors Collection, Gabriela Hearst і Alexander McQueen поставили на разючий колір.
 
Почитати ще
Модні тенденціі сезону весна/літо 2019.

Не дарма кажуть, що головний тренд сучасної моди – її різноманітність. Поки одні дизайнери колесять по світу в пошуках нових візерунків, інші пропонують збирати гардероб в нейтральних бежевих тонах.

Осінь 2018 - модні тренди

Літо ще довго буде радувати нас своїм теплом і золотими променями сонця. Незважаючи на це, модницями пора задуматися про свій гардероб вже зараз. Що потрібно знати про тренди жіночої моди в осінньому сезону 2018 розповість Вам наш гайд.

Тренди жіночої моди сезону літо 2018

Вміння виглядати стильно й елегантно - це справжнє мистецтво, яким повинна оволодіти кожна жінка. Цього літа ви просто зобов'язані блищати, подібно яскравого сонця, і притягувати захоплені погляди оточуючих.

di piú
Стильний та модний одяг італійських дизайнерів